« Wij gaan verhuizen medio 2020»

Gepubliceerd op 16-10-2019

Al jaren zitten we in ons vertrouwde kantoortje aan het Piet van Thielplein in Beek en Donk. Zoals jullie weten hebben we al geruime tijd een gestage groei doorgemaakt. We zijn verheugd te zien dat die groei nog altijd doorzet. Omdat we ons graag voorbereiden op de toekomst en jullie van dienst willen blijven, zijn we op zoek gegaan naar een nieuw passend kantoor. Om klaar te zijn voor eventuele verdere groei de komende jaren, willen we een grotere ruimte betrekken en daarbij ook gebruik gaan maken van moderne kantoorfaciliteiten en klimaatbeheersing.

 

We hebben ons oog laten vallen op het huidige kantoorpand van de Rabobank in Beek en Donk dat volgend jaar tot onze beschikking komt. Dat pand is natuurlijk veel te groot voor alleen onszelf, maar vooral de gewenste modernisering en klimaatbeheersing, alsmede de ligging heeft ons enthousiast gemaakt. Het gebouw is voor ons instapklaar en we zullen zelf slechts een deel van het pand in eigen gebruik gaan nemen. Voor de overige ruimte hebben we al gedeeltelijk invulling gevonden, maar zijn we nog op zoek naar geschikte partijen die zich ook willen huisvesten in het moderne Rabo-pand.

 

Wat betekent dit nu voor jullie, onze cliënten?                                                                                               

Niet zo veel. We zullen net zo persoonlijk voor jullie klaar blijven staan als jullie nu van ons gewend zijn.

Na de verhuizing hebben we de beschikking over meerdere (spreek)ruimtes. Twan en Frank zullen een eigen kamer betrekken en de overige medewerkers zullen meer werkruimte/privacy gaan krijgen zodat doorgang niet meer langs ieders werkplek hoeft plaats te vinden. Het nieuwe pand bevindt zich op slechts 100 meter afstand van ons huidige pand, dus de bereikbaarheid en parkeergelegenheid gaan niet achteruit.

 

Medio 2020 zullen wij gaan verhuizen naar het nieuwe pand. Uiteraard zullen wij jullie daarvan nog op de hoogte brengen en dit op gepaste wijze vieren.
Dat wordt een dubbelfeestje, aangezien Fleuren Accountants + Belastingadviseurs in 2020 haar 10-jarig bestaan mag gaan vieren.

Heeft u ook interesse om het Rabo-pand samen met ons te betrekken, laat het ons weten!

Foto-rabo-1571232850.jpg